Belegde broodjes en meer...
Maandag:
Shoarmaschotel met knoflooksaus, friet en salade € 13,50
Dinsdag:
Paprikaroomschnitzel met gebakken aardappeltjes en erwtjes en worteltjes € 13,50
Woensdag:
Gesloten
Donderdag:
Wildzwijnhaas met rode kool, puree en wildsaus € 13,50
Vrijdag:
Lamsrug met lam jus warme groente en rösti € 13,50
Zaterdag:
Biefstuk met café de Parissaus wintergroente en pommes kroket € 13,50
Zondag:
Vers gegrilde halve haan met appelmoes en frietjes € 11,50
Kleine gemengde salade + 3,50
Wij werken met verse en zelfgemaakte producten waardoor het kan zijn dat we een gerecht niet voor u kunnen bereiden. Ook kan het zijn, dat er een aanpassing in het gerecht is aangebracht. Hopende op u begrip. Dit alles met de kwaliteit die u van ons gewend bent.
Wilt u op de hoogte blijven van onze met de pot mee kaart, kijk op www.stationneriedeguasco.nl of bel 043-6013204
Wilt u op de hoogte blijven van onze met de pot mee kaart, kijk op deze website of bel 043-6013204
Om teleurstellingen te voorkomen s.v.p. reserveren!!
Wij presenteren 1 rekening per tafel
Keuken is geopend tot 19.00 en het restaurant sluit om 20.00 uur.
A la minute gemarineerde tonijn met ponzodressing en avocado € 14,50
Of
Pangsit van het wolvarken met chilisaus € 8,50
Of
Geitenkaas, honing, rode biet en krokante walnoten € 14,50
****
Biefstuk met café de Parissaus € 21,50
Of
Wildzwijnhaas met rode kool, puree en wildsaus € 17,50
Of
Schnitzel met paprikaroomsaus of Wiener art € 16,50
Of
Dorade filet met beurre blanc € 21,50
****
Crème brûlée van dulce de leche € 8,50
Vergoeding voor het hele menu € 24,50
Voor en hoofdgerecht € 22,50
Hoofd en nagerecht € 21,50
Bij de voorgerechten wordt brood en boter geserveerd en bij
de hoofdgerechten sla of groente en aardappelgarnituur. Heeft u Allergenen of
vragen, meldt dit aan ons.
Wij presenteren 1 rekening per tafel.
Om teleurstellingen te voorkomen s.v.p. reserveren
Keuken is geopend tot 19.00 uur en restaurant sluit om 20.00
uur